Aflat la cea de-a 5-a ediție, cel mai mare hackathon pe teme de sănătate din România va reuni și anul acesta pasionați de tehnologie, antreprenori, reprezentanți ai autorităților și profesioniști din domeniul sănătății. Pe 12 octombrie, la ora 18:00 va avea loc un webinar de informare cu privire la aspectele importante din cadrul acestui proiect.

Detalii cu privire la modul de organizare, implicațiile participanților, nivelul de pregătire necesar și înțelegerea temei vor fi explicate de speakeri în cadrul webinarului de marți. Invitații din cadrul evenimentului, Georgiana Coșoveanu (Johnson & Johnson România), ȘL.Dr.Ștefan Busnatu (UMFCD), dr. Mădălin Margan (OncoChain) și Nicu Mîndru (Synovius) sunt pregătiți să răspundă tuturor întrebărilor publicului.

Webinarul va fi transmis LIVE pe pagina de Facebook a Centrului de Inovație și e-Health UMFCDHackathon4Health (H4H) este un eveniment organizat și inițiat de Johnson & Johnson Romania în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Carol Davila” și Societatea Studenților în Medicină din București.

Detaliile webinarului le regăsiți aici.