ÎN FIECARE LUNĂ, VOLUNTARUL SSFB CU CEA MAI MARE ACTIVITATE  ÎMPĂRTĂȘEȘTE DIN EXPERIENȚA SA CA STUDENT FARMACIST ȘI CA VOLUNTAR:

Mi-aș fi dorit să pot începe prin a spune cum povestea mea cu voluntariatul a luat naștere din perioada liceului, dar nu am cum, din păcate. (…) În acea perioadă, am reușit doar tangențial să iau parte la câteva proiecte în calitate de voluntar, încă de pe atunci dându-mi seama că îmi doresc mai mult de la mine pe acest plan.received_237382913798096

Încă de când am dat ochii cu „omuleții în tricouri verzi”, am simțit cum se amplifică dorința de a fi parte din SSFB, dorința de a fi voluntar, de a lucra cu și pentru oameni. Am reușit să ies din zona mea de confort și să mă prezint la interviu abia în al doilea semestru de facultate. Începusem cu proiecte mici. Cred că nu mă simțeam pregătită la acel moment pentru o responsabilitate mai mare, întrucât nu eram sigură că voi putea duce o sarcină mai complexă la bun sfârșit în maniera în care îmi dicta doza mea prea mare de perfecționism, mărturisește Andreea Dimitriu (foto alăturată), voluntarul lunii august la SSFB.

Sursa: BlogulSSFB