Comunitatea Farmacia Viitorului discută astăzi, luni 28 noiembrie 2022, despre provocările pe care evoluția profesiei de farmacist le scoate în fața acestor profesioniști din domeniul sănătății, în cadrul webinarului Farmacia Viitorului, începând cu ora 18.00.

Vor fi alături de noi 3 invitați speciali, care ne vor prezenta câteva posibile soluții și alături de care vom discuta despre schimbările legislative privind serviciile farmaceutice, dar și despre colaborarea dintre medic – farmacist – pacient:

Înscrierile sunt GRATUITE și se realizează pe pagina webinarului: https://farmaciaviitorului.ro/webinar-farmacia-viitorului-editia-5-2022/.

Profesia de farmacist a evoluat de-a lungul anilor, de la baza sa tradițională bazată pe medicamente, la o bază modernă și mai avansată, centrată pe pacient. În noul mileniu rolul farmacistului este cel de membru al echipei care oferă servicii de sănătate integrate, un profesionist în domeniul sănătății.

Despre Farmacia Viitorului

FARMACIA VIITORULUI este o comunitate ce include specialiști din domeniul farmaceutic, farmaciști, asistenți farmacie și lideri din domeniul farmaceutic. Persoanele conectate la comunitatea FARMACIA VIITORULUI pot primi invitații la evenimentele organizate în cadrul comunității, precum și Rapoarte periodice cu informații profesionale și informații despre activitățile comunității. Comunitatea Farmacia Viitorului este o comunitate Oameni și Companii, dezvoltată din anul 2018 cu susținerea partenerilor Alliance Healthcare România și Alphega Pharmacy.  Platforma digitală a comunității este disponibilă pe www.farmaciaviitorului.ro.