Unul dintre cei mai experimentaţi recrutori din România, George Butunoiu, lansează cu  susținerea Alliance Healthcare România un concept de tutoriale online despre cum trebuie să arate un CV cu şanse foarte bune de reuşită în faţa recrutorilor. Scris sub forme diverse, CV-ul este şi în această perioadă un instrument necesar și definitoriu pentru primul contact al candidatului cu potențialul angajator.

“Fac asta de 30 de ani, am recrutat mii oameni pentru sute de firme mari, m-am întâlnit cu zeci de mii de candidați, o bună parte dintre ei cu adevărat de top. Toți interlocutorii din companiile și organizațiile private care mi-au fost clienți (pentru care am recrutat, adică: directori de HR, directori generali sau alți decidenți implicați în recrutare) au făcut și fac în continuare lucrurile la fel, la fel cum le fac și eu: la fel citesc un CV, la fel evaluează profilul din informațiile de acolo, iau în calcul aceleași criterii pentru a decide pe cine invită la interviu. Și români și străini, în egală măsură, nu am observat vreodată o diferență de abordare de fond, care sa te lase să crezi că ei fac altfel recrutările, după alte criterii”, spune George Butunoiu.

Primul invitat al interviurilor online organizate de Butunoiu este Iulian Trandafir, CEO Alliance Healthcare. Acesta vorbește, printre altele, despre criteriile pe care le are în vedere atunci când citește un CV și decide să invite persoana respectivă la interviu, despre aspectele importante pe care trebuie să la conțină CV-ul unui candidat cu potențial și cum se comunică pe termen lung cu acei candidați care nu au fost angajați după un prim interviu, dar care sunt interesanți pentru companie pentru proiecte viitoare. https://www.facebook.com/georgebutunoiu.headhunter/videos/1128201457534024/