Interviuri

Diandra-Elida Bobocioiu, locul 1 – concursul ”Farmacia Viitorului”: Trebuie să asigurăm un tratament optim, potrivit, individualizat, pentru fiecare pacient în parte

”Farmacia Viitorului trebuie să fie orientată către pacient, astfel încât serviciile de asistență farmaceutică să fie executate la un nivel de calitate înaltă și să asigurăm un tratament optim, potrivit, individualizat, pentru fiecare pacient în parte. Și, în primul rând, cred că este importantă empatia în profesia noastră, dar și competența și profesionalismul, cu care abordăm fiecare pacient în parte, sunt esențiale”.

Citeşte mai mult

Diana-Maria Dumbravă, locul 2 – concursul ”Farmacia Viitorului”: Un bun farmacist este empatic, răbdător, înțelegător și perseverent

Farmacia Viitorului este cea în care farmacistul și pacienții sunt într-o concordanță perfectă, acolo unde pacientul are parte de tratamentul și de atenția de care are nevoie, pentru a se simți tratat și respectat. Pentru aceasta, un bun farmacist trebuie să fie empatic, să fie răbdător, să fie înțelegător cu sine și să fie perseverent în ceea ce face pentru evoluție continuă în domeniul lui.

Citeşte mai mult

Silvia Boțârcă, locul 3 – concursul ”Farmacia Viitorului”: Un bun farmacist este un om empatic, care înțelege foarte bine dorințele și nevoile pacientului

”Farmacia Viitorului” este un mediu profesional în care serviciile farmaceutice sunt valorificate și experții – atât farmaciști, cât și asistenți de farmacie – lucrează laolaltă pentru un singur scop comun: binele pacientului, iar un bun farmacist este un om empatic, care înțelege foarte bine dorințele și nevoile pacientului.

Citeşte mai mult

Răzvan Prisada, Vicepreședinte – Colegiul Farmaciștilor: Depozitele actuale de paracetamol sunt la limită, nu stocați acasă medicamente pe care, probabil, nu le veți folosi niciodată!

Pacienții ar trebui să dea dovadă de ”un comportament responsabil”, mai ales că ”perioada cea mai grea abia urmează” și ”să nu-și facă acasă depozite de medicamente. Este îndemnul adresat pacienților de vicepreședintele Colegiului Farmaciștilor, Răzvan Prisada.

Citeşte mai mult
Loading