Echipa Apollo Technologies vă aduce Pharmachat, instrumentul inovator care vă susține în furnizarea îngrijirii pacienților și luarea deciziilor critice în domeniul sănătății. 

Pharmachat este soluția inteligentă și inovatoare care vă pune la dispoziție toate informațiile necesare despre medicamente și interacțiunile dintre ele, bazate pe Rezumatele Caracteristice ale Produselor (RCP) avizate de Ministerul Sănătății. Indiferent de specialitatea medicală sau domeniul farmaceutic în care activați, Pharmachat este partenerul perfect pentru a vă ajuta să aveți o practică mai eficientă și să luați decizii informate. 

Cu o bază de date vastă, ce cuprinde peste 1,7 milioane de interacțiuni între medicamente și o echipă de experți în dezvoltarea de chatboți medicali, Pharmachat este capabil să răspundă la întrebări complexe. Fie că aveți nevoie să verificați potențialele interacțiuni medicamentoase, să aflați despre dozajele optime sau să explorați alternative terapeutice, Pharmachat vă oferă acces la informații actualizate și de încredere. 

Unul dintre punctele forte ale Pharmachat este utilizarea tuturor RCP-urilor avizate oficial, oferind astfel un nivel de validare și siguranță în luarea deciziilor medicale. Astfel, puteți avea încredere că recomandările Pharmachat sunt în conformitate cu cele mai recente ghiduri și informații din industrie. 

De la lansarea noastră cu succes a primului chatbot profesional medical, Diabeta, am primit feedbackul pozitiv al medicilor și farmaciștilor din întreaga țară, care au apreciat utilitatea și fiabilitatea aplicației. Pharmachat este următorul pas în evoluția companiei Apollo AI Technologies. 

Pentru a oferi o experiență completă și adaptată nevoilor utilizatorilor, Pharmachat este disponibil exclusiv pentru medici și farmaciști. De asemenea, parteneriatul cu rețeaua de farmacii Alphega, primul partener care  a testat și utilizat Pharmachat  în cele peste 700 de locații ale sale, a permis obținerea unui feedback vital în asigurarea faptului că Pharmachat este un instrument cu adevărat util și eficient pentru medici și farmaciști. 

Echipa noastră este dedicată să transforme modul în care profesioniștii din domeniul sănătății accesează și utilizează informațiile medicale. Suntem determinați să oferim soluții inovatoare și de înaltă calitate, astfel încât medicii și farmaciștii să poată avea o influență pozitivă în îngrijirea pacienților lor. Pharmachat este instrumentul inovator pentru orice medic și farmacist care își dorește acces rapid la informații precise și de încredere în timpul procesului decizional medical” transmite Mihaela Onofrei, fondator și CEO al Apollo Technologies. 

Pharmachat a fost dezvoltat de compania românească, Apollo AI Technologies, specializată în dezvoltarea de aplicații profesionale bazate pe inteligență artificială. Aplicația este pusă la dispoziția medicilor și farmaciștilor cu susținerea partenerului Alphega. Pentru informații suplimentare despre Pharmachat și despre modul în care puteți accesa aplicația, dacă sunteți medic sau farmacist, accesați platforma www.pharmachat.ro.