Vezi la ce evenimente din domeniul tău de interes ai posibilitatea să participi în perioada următoare. EventsOnline îți prezintă evenimentele pe teme de farmacie publicate în platformă, care se vor desfășura fizic sau online, în prima jumătate a acestui an.

Pria Medicine, Supplements, Medical Devices and Cosmetics Regulations se desfășoară pe 22 februarie la București, fiind deja la a 7-a ediție în România.

Cel mai îndrăgit proiect de schimb studențesc, ”InterFarma”, se desfășoară în perioada 6-12 martie 2023.

În perioada 23-24 martie 2023 va avea loc cea de-a VII-a ediţie a Conferinţei “Mituri şi adevăruri despre siguranţa traiului modern”, online, realizată sub egida Secției de Toxicologie (afiliate la EUROTOX) a Societății de Științe Farmaceutice.

Congresul Național al Studenților Farmaciști din România se va desfășura între 26 și 30 aprilie 2023, la București.

Conferința Naționala de Fitoterapie Practică va avea loc la Iași, în perioada 11-12 mai 2023, organizată de Asociația de Fitofarmacologie Practică.

Congresul Internațional Marisiensis se va desfășura în perioada 17 – 21 mai la Tg. Mureș și va reuni sute de studenți pasionați de domeniul cercetării, al dezvoltării personale, dornici de cunoaștere, într-un schimb de experiență ce permite abordarea sub formă de workshop-uri, prelegeri și evenimente sociale.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.