De-a lungul vieții pielea trece prin numeroase transformări. Unele sunt în bine, altele în rău. Modul în care va arăta pielea noastră depinde în foarte măsură de modul în care aceasta este îngrijită. Despre principalele afecțiuni ale pielii sau semnele care ar trebui să te trimită rapid la dermatolog dar și despre cum se pot implica farmaciștii în campanii pentru îngrijirea pielii discutăm joi, 12 septembrie 2023, începând cu ora 14.00 la webinarul CASPA.RO: SĂNĂTATEA PIELII.

Invitații speciali ai acestei ediții sunt medicul dermatolog Vali Anton – Rețeaua privată de sănătate Regina Maria și farmacist Andreea Unguraș, de la Farmacia Melio Farm din Florești, Cluj. Înscrierile sunt GRATUITE și se realizează prin simpla completare a formularului de participare aici: https://www.caspa.ro/webinar-sanatatea-pielii/.

Îngrijirea delicată a pielii, inclusiv protecția solară și curățarea blândă, dar și alegerile sănătoase ale stilului de viață pot contribui la întârzierea procesului natural de îmbătrânire și la prevenirea diferitelor probleme ale pielii. Mai mult, pielea se regenerează constant la aproximativ fiecare 27 de zile. Dar acest lucru nu înseamnă neapărat că greșelile făcute în îngrijirea pielii se vor șterge după cele 27 de zile.

Vă așteptăm la întâlnirea Caspa.ro pentru a discuta despre:

  1. Principalele afecțiuni ale pielii. Semne și simptome.
  2. Care sunt semnele care ar trebui să te trimită la dermatolog.
  3. Diagnostic și tratament.
  4. Campania Alphega: Poartă-i de grijă pielii tale.
  5. Recomandări pentru îngrijirea și protecția pielii și un stil de viață sănătos.

Întâlnirea este organizată de Caspa.ro și EventsMax.ro, împreună cu partenerii speciali ai ediției, Regina Maria și Farmaciile Alphega. Susțin activitățile comunității asociațiilor de pacienți Caspa.ro partenerii de la Alliance Healthcare România, Pfizer România, Liamed, Diabeta, Pharmachat, Verde Clinic și Nord – Grupul medical Provita.