Programul Farmacia Viitorului: Instrumente și activităţi generale

ACTIVITĂȚI ONLINE:

Platformă electronică dedicată: www.farmaciaviitorului.ro și un raport lunar digital, expediat tuturor membrilor comunității.

DEZBATERI PROFESIONALE:

În fiecare centru universitar înscris în program, vor fi organizate dezbateri profesionale publice în care vor fi discutate teme de interes pentru studenții la farmacie și va fi prezentat oficial Programul ”Farmacia Viitorului”. Dezbaterile vor fi conduse de 1 reprezentant Farmexpert, alături de consultanți și farmaciști Alphega, dar și de reprezentanți ai asociațiilor profesionale (Asociații de studenți, Colegiul Farmaciștilor, etc).

VOLUNTARIAT:

  • În cadrul proiectelor deja existente: campanii de screening și prevenție desfășurate în farmacii – suport oferit farmaciștilor și pacienților care intră în farmacie;
  • Propunerea unui plan de voluntariat complet (acțiuni de distribuție materiale, campanii de informare, inclusiv jocuri de rol de tipul ”Micul Farmacist”).

ACADEMIC:

Concurs național ”Farmacia Viitorului”, în cadrul căruia vor fi selectate și premiate cele mai bune 3 eseuri pe o temă dedicată. Toate eseurile vor fi adunate în Raportul Anual ”Farmacia Viitorului” distribuit electronic către toți membrii comunității.