Joi, 30 septembrie, începând cu ora 17.00, membrii comunității OSC-Hackathons vor discuta despre inovație în managementul medical. Invitații vor aborda subiecte distincte, însă toate converg către două teme de actualitate pentru spațiul medical: prevenția și telemedicina. 

Dr. Bogdan Pană, medic primar management sanitar și sănătate publică și cadru didactic la Universitatea de Medicina și Farmacie „Carol Davila”, a dezvoltat aplicația Alprevia, un software de prevenție personalizată pentru boli cardiovasculare, diabet, depresie și cancere. 

Dr. Mihai Bran a fondat ATLAS (atlas.app), aplicație prin intermediul căreia pacienții se pot întâlni, live sau online, cu specialiști licențiați și validați, indiferent de problema cu care se confruntă.  

Dr. Ion-Gheorghe Petrovai este Co-fondator FreshBlood HealthTech și un susținător al inovației în sănătate. Dr. Petrovai are și experiență academică și consideră că hackathoanele sunt oportunități de descoperire a inovatorilor și de educare a tuturor celor care participă. 

Accesul la eveniment este gratuit și se realizează prin completarea formularului de înregistrare disponibil în invitație 

Comunitatea OSC – Hackathons este dezvoltată de Oameni și Companii, cu suportul Asociației Române pentru Lingvistică Computațională (ARLC), și este deschisă organizațiilor și persoanelor interesate să susțină inovația disruptivă din România.

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici