Conform celui mai recent raport de cercetare, Report Ocean „ Europe Active Pharmaceutical Ingredients (API) Market”, piața europeană a ingredientelor farmaceutice active înregistrează o creștere rapidă. Raportul oferă evaluări și perspective bazate pe consultări autentice cu principalii participanți din industrie, cum ar fi: directori generali, manageri, șefi de departamente, producători și distribuitori etc.

Piața europeană a ingredientelor farmaceutice active (API) a fost evaluată la 49,4 miliarde de dolari în 2022, iar pentru perioada 2022-2032 se preconizează o creștere anuală de până la 6,8%. Creșterea este determinată de adoptarea în creștere a produselor biologice în managementul bolilor, creșterea aprobărilor de reglementare, expirarea brevetelor medicamentelor majore, tendința în creștere a externalizării și creșterea ponderii populației geriatrice.

Raportul cuprinde o analiză pentru perioada 2022-2032, axată pe tendințele înregistrate în ultimii cinci ani. Analiza și evaluarea sunt realizate din surse de informații primare și secundare obținute de la profesioniști din industrie, parte a lanțului valoric.

Potrivit celui mai recent raport de cercetare, Report Ocean „ Europe Active Pharmaceutical Ingredients (API) Market”, industria înregistrează o creștere substanțială la nivel mondial. Raportul oferă o analiză cuprinzătoare a dimensiunii, tendințelor, cotei și analizei economice actuale a pieței, precum și o prognoză până în anul 2032.

 

Sursa: www.taiwannews.com