În perioada 28-29 martie 2023 va avea loc cea de-a cincea ediție a Summit-ului Mondial ” Supply-Chain, Anti-Counterfeiting, Drug Serialization And Packaging & Labelling Conference”, la Londra.

Lanțurile de aprovizionare cu produse farmaceutice se confruntă cu o provocare semnificativă sub forma medicamentelor contrafăcute, care intră în lanțul de aprovizionare prin diferite puncte și la diferite niveluri.

Companiile farmaceutice care adoptă un program eficient de serializare au vizibilitate și trasabilitate end-to-end pentru toate ambalajele, etichetele și distribuția lor. Acest lucru le permite să identifice rapid produsele contrafăcute. Acest lucru ajută la protejarea pacienților, a consumatorilor din întreaga lume, a capitalului de marcă, a reputației și a fluxului de venituri al companiei, asigurând conformitatea cu cerințele de reglementare pentru serializarea medicamentelor pe piețele emergente. Creșterea lanțului de aprovizionare digital a fost însoțită de un număr din ce în ce mai mare de reglementări care au accelerat dezvoltarea și adoptarea acestuia. Cu ani în urmă, lanțul de aprovizionare cu produse farmaceutice reglementa doar producția și distribuția. Cu toate acestea, odată cu creșterea impactului economic al medicamentelor contrafăcute asupra societății, au existat încercări de a îmbunătăți și mai mult procesele de serializare.

 

Detalii privind evenimentul pe medicalevents.com