Pharma 2022 este un eveniment Reuters și locul în care pacienții, furnizorii de soluții de top și producătorii de produse farmaceutice, factorii de decizie în domeniul farma – de la comerț, marketing, afaceri medicale, reprezentanți ai pacienților și RWE – se angajează să transforme afacerea într-un catalizator pentru un impact maxim asupra pacienților.

Reuters Events: Pharma 2022 are loc în perioada 11-13 octombrie și se desfășoară la Nisa. Este un eveniment de afaceri pentru principalii actori din industria farma și inovatorii din domeniul sănătății.

La eveniment sunt așteptați peste 1000 de participanți, din domenii precum comerț, vânzări, marketing / digital, IT, medical, reprezentanți ai pacienților, cu toții implicați în definirea  viitorului industriei farma, vor fi peste 150 speakeri și toate cele 50 de companii farma din topul mondial.

‎Temele definitorii ale acestei ediții  Reuters Events: Pharma 2022 sunt: 

  1. Produse noi, modele noi:‎‎ strategii avansate de lansare hibridă, standarde RWE și comunicare a valorii care să stimuleze performanța portofoliului‎.
  2. Leadership cu scopuri bine definite:‎‎ Utilizarea transparenței și a integrității pentru a stimula alinierea inter-funcțională în jurul unei singure strategii. ‎
  3. Humanize Digital:‎‎ Cum să mergem dincolo de ce înseamnă medicamentul propriu-zis pentru a facilita aderența pacienților.  ‎
  4. Echitate neîngrădită:‎‎ eliminarea disparităților în materie de sănătate, stabilirea unui standard european pentru inovare și intensificarea colaborării pentru a accelera accesul la inovație‎.

Dintre speakerii Reuters Events: Pharma 2022 din acest an:

Mai multe detalii și înregistrare pe pagina conferinței aici: https://events.reutersevents.com/pharma/pharma-europe.