De mai bine de un an, Farmaciile Alphega susțin demersurile Hope & Homes for Children România de a menține copiii provenind din familiile sărace, alături de părinții lor. Costul a 3 mese pe zi, pentru școală sau medicamente poate însemnă prețul separării copiilor de părinți și plasarea acestora în orfelinate.

În luna mai, Alphega și Hope & Homes for Children România au sărbătorit un an de parteneriat. Prin intermediul celor 30 de POS-uri din farmacii au fost realizate peste 7000 de donații, care depășesc suma de 35 000 de lei.

Această inițiativă rămâne activă în continuare în farmaciile Alphega. Lista farmaciilor incluse în program este disponibilă aici: https://hopeandhomes.ro/alphega/

Creșterea calității vieții oamenilor și a comunităților din care aceștia fac parte reprezintă unul dintre obiectivele principale ale comunității de farmacii independente Alphega.

Află toate detaliile despre farmaciile participante și modalitățile prin care poți contribui aici: 👉 

 

Despre Farmaciile Alphega

Alphega Farmacie este o comunitate de farmacii independente cu acoperire la nivel european, care a luat naştere în anul 2001, având ca scop principal îmbunătățirea calității vieții pacienților și a comunității din care aceștia fac parte, contribuind astfel la îmbunătățirea sănătății la scară extinsă.

Comunitatea Alphega Farmacie este prezentă în 10 țări Cehia, Franța, Italia, Spania, Olanda, Germania, Marea Britanie, Turcia, România și Portugalia. În România există din 2016, facilitându-le pacienților accesul la un serviciu de sănătate inovativ și performant.

În România rețeaua de farmacii Alphega include în acest moment 800 farmacii.