Alliance Healcare este unul dintre cei mai importanți distribuitori de medicamente și parafarmaceutice din România – locul 1 în piața farmaceutică din punct de vedere al profitabilității – având acoperire la nivel național prin intermediul a 6 depozite din marile orașe ale țării. Alliance Healcare este membru Walgreens Boots Alliance , lider mondial în industria farmaceutică și de frumusețe.


 Alphega Farmacie a luat naştere în anul 2001 având ca scop principal îmbunătățirea calității vieții pacienților și a comunității din care aceștia fac parte. Prin programele si campaniile implementate, a contribuit constant la îmbunătățirea la scară extinsă a sănătății în comunitățile în care este prezentă. Alphega Farmacie este prezentă în 8 țări, iar din anul 2016 a intrat pe piața farmaceutică din România, facilitându-le pacienților accesul la un serviciu de sănătate inovativ și performant.


Colegiul Farmacistilor din Romania este organism profesional, apolitic, fara scop patrimonial, de drept public, cu responsabilitati delegate de autoritatea de stat, in domeniul autorizarii, controlului si supravegherii profesiei de farmacist ca profesie liberala, de practica publica autorizata; are autonomie institutionala in domeniul sau de competenta, normativ si jurisdictional profesional.


Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București este o instituție de învățământ superior de stat. Poartă numele medicului Carol Davila, cel care a contribuit în mod fundamental la organizarea învățământului medical din România. Prin tradiţie, distincţie şi specificitate şi nu în ultimul rând prin experienţa, misiunea şi obiectivele sale Facultatea de Farmacie se individualizează în cadrul sistemului naţional de învăţământ superior.


Facultatea de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie  „Grigore T. Popa” din Iași, este o instituție academică structurată și organizată conform unor principii moderne, fiind de asemenea una dintre cele mai prestigioase facultăți cu profil medical din țară. Istoricul sau a fost influențat de numeroase personalități din medicina românească, iar mulți dintre absolvenții săi reprezintă acum nume semnificative pentru farmacologia românească și internațională. Trecutul său onorabil și prezentul dinamic și modern constituie premizele pentru un viitor strălucit.


 Universitatea de Medicină şi Farmacie din Tîrgu Mureş, comunitate deschisă, angajată şi responsabilă, răspunde necesitaţilor societăţii şi contribuie la dezvoltarea sa, consacrându-se învăţământului, cercetării, diversificării experienţelor privind producţia şi transferul cunoştinţelor, respectiv promovării gândirii critice. Facultatea de Farmacie, parte integrantă a acestei universităţi, plasează formarea studenţilor în centrul acţiunilor sale şi promovează valori ca: respectul persoanelor, excelenţa, responsabilitatea socială, inovaţia şi dinamismul, libertatea intelectuală, colaborarea şi parteneriatul, diversitatea.


Universitatea de Medicina şi Farmacie din Timişoara desfaşoara de peste cinci decenii o activitate complexa de invatamant medical superior, de cercetare şi asistenţa medicala de inalta calificare. Realizarile din aceasta jumatate de secol sunt fireşte rezultatul muncii staruitoare desfaşurate de cadrele didactice, studenţii şi personalul tehnic-administrativ. Specializările Facultăţii de Farmacie – farmacie (5 ani) şi asistenţă de farmacie (3 ani), constituie o parte integrantă a ofertei educaţionale a Universităţii de Medicină şi Farmacie Victor Babeş din Timişoara.Societatea Studenților Farmaciști Iași este o organizatie studenteasca profesionala, apolitica, de tip non-profit, care isi desfasoara activitatea in sediul amenajat in incinta Facultatii de Farmacie, din cadrul UMF “Gr. T. Popa” Iasi.


Asociaţia Studenţilor Farmacişti din Tg. Mureş este o organizație non-guvernamentală, non-profit, cu caracter socio-profesional, care are ca principale scopuri promovarea și apărarea drepturilor și intereselor studenților de la Facultatea de Farmacie din Târgu Mureș,  indiferent de naționalitate, religie, etnie, prin toate mijloacele legale de care dispune şi de asemenea promovarea educației farmaceutice și a profesiei de farmacist.


Societatea Studenţilor în Farmacie Bucureşti este o organizaţie studenţească independentă, apolitică şi non-profit, ce funcţionează sub patronajul Facultăţii de FarmacieUniversitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti. Scopul societăţii, definit prin statut, este de a apăra interesele tinerilor studenţi ai Facultăţii de Farmacie în domeniile ştiinţific, social şi cultural.Liga Studenților Farmaciști din Timișoara reprezintă pentru studenții farmaciști puntea dintre facultate și aceștia. Noi abordăm problemele atât din viața de zi cu zi a studenților, precum burse, cămin, activități extrașcolare și party-uri, cât și cele din cadrul universității. LSFT este o organizaţie non-profit, neguvernamentală, democrată și independentă. Toate activitățile noastre sunt orientate asupra reprezentării și dezvoltării studenților Facultății de Farmacie.