Alliance Healcare este unul dintre cei mai importanți distribuitori de medicamente și parafarmaceutice din România – locul 1 în piața farmaceutică din punct de vedere al profitabilității – având acoperire la nivel național prin intermediul a 6 depozite din marile orașe ale țării. Alliance Healcare este membru Walgreens Boots Alliance , lider mondial în industria farmaceutică și de frumusețe.


 Alphega Farmacie a luat naştere în anul 2001 având ca scop principal îmbunătățirea calității vieții pacienților și a comunității din care aceștia fac parte. Prin programele si campaniile implementate, a contribuit constant la îmbunătățirea la scară extinsă a sănătății în comunitățile în care este prezentă. Alphega Farmacie este prezentă în 8 țări, iar din anul 2016 a intrat pe piața farmaceutică din România, facilitându-le pacienților accesul la un serviciu de sănătate inovativ și performant.


Colegiul Farmacistilor din Romania este organism profesional, apolitic, fara scop patrimonial, de drept public, cu responsabilitati delegate de autoritatea de stat, in domeniul autorizarii, controlului si supravegherii profesiei de farmacist ca profesie liberala, de practica publica autorizata; are autonomie institutionala in domeniul sau de competenta, normativ si jurisdictional profesional.


Societatea Studenților Farmaciști Iași este o organizatie studenteasca profesionala, apolitica, de tip non-profit, care isi desfasoara activitatea in sediul amenajat in incinta Facultatii de Farmacie, din cadrul UMF “Gr. T. Popa” Iasi.


Asociaţia Studenţilor Farmacişti din Tg. Mureş este o organizație non-guvernamentală, non-profit, cu caracter socio-profesional, care are ca principale scopuri promovarea și apărarea drepturilor și intereselor studenților de la Facultatea de Farmacie din Târgu Mureș,  indiferent de naționalitate, religie, etnie, prin toate mijloacele legale de care dispune şi de asemenea promovarea educației farmaceutice și a profesiei de farmacist.


Societatea Studenţilor în Farmacie Bucureşti este o organizaţie studenţească independentă, apolitică şi non-profit, ce funcţionează sub patronajul Facultăţii de FarmacieUniversitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti. Scopul societăţii, definit prin statut, este de a apăra interesele tinerilor studenţi ai Facultăţii de Farmacie în domeniile ştiinţific, social şi cultural.


Liga Studenților Farmaciști din Timișoara reprezintă pentru studenții farmaciști puntea dintre facultate și aceștia. Noi abordăm problemele atât din viața de zi cu zi a studenților, precum burse, cămin, activități extrașcolare și party-uri, cât și cele din cadrul universității. LSFT este o organizaţie non-profit, neguvernamentală, democrată și independentă. Toate activitățile noastre sunt orientate asupra reprezentării și dezvoltării studenților Facultății de Farmacie.


Asociația Studenților Farmaciști din Oradea  este organizaţie neguvernamentală, non-profit, având ca scop promovarea şi protecţia intereselor sociale şi profesionale ale membrilor săi precum şi sprijinirea dezvoltării profesionale a studenţilor programului de studiu Farmacie din cadrul “FMF” Oradea.


Organizaţia Studenţilor Farmacişti Cluj-Napoca este o organizație studențească, non-guvernamentală și non-profit care își desfășoară activitatea în cadrul Facultății de Farmacie a Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca. Organizaţia funcţionează pe bază de voluntariat şi are ca membri studenți ai anilor I-V ai Facultăţii de Farmacie, specializarea Farmacie, cât şi studenți ai anilor I-III de la specializarea Nutriţie şi Dietetică.


Organizația Studenților Farmaciști din Craiovaeste o organizație non-guvernamentală și non-profit înființată la 17 decembrie 1999 de reprezentanții studenților farmaciști. Este o organizație studențească non-guvernamentală și non-politică ce reprezintă cu mândrie studenții farmaciști craioveni.


Organizația Studenților Farmaciști Sibiu este o organizație non-profit, ce are ca scop organizarea de proiecte și campanii pe teme de sănătate. OSF Sibiu a fost înființată în 9 Septembrie 2016. Organizația a devenit membru FASFR în urma Adunării Generale din 2 Decembrie. Din 6 Ianuarie 2017 OSF Sibiu este membru ANOSR.


Societatea Studenților Mediciniști Galați este o organizaţie studenţească tânără, înfiinţată în anul 2009 din dorinţa studenţilor medicinişti şi farmacişti gălăţeni de a fi reprezentaţi pe plan intern, naţional şi internaţional. De asemenea SSMG este o organizaţie studenţească independentă, non-guvernamentală şi non-politică care reprezintă peste 2750 de studenţii medicinişti şi farmacişti gălăţeni.


Federația Asociațiilor Studenților Farmaciști din România aduce sub același acronim visurile unor studenți plini de entuziasm și dornici de schimbare, care se fac auziți prin vocea  comună ce militează pentru aceleași scopuri și interese. Prin muncă asiduă, determinare și prin colaborarea cu cele 8 Asociații Locale membre, contribuie la îmbunătățirea viitorului studenților farmaciști, conturând cele 3 mari direcții pe care le urmează misiunea FASFR: îmbunătățirea sănătății populației, dezvoltarea profesională și personală a studenților farmaciști și dezvoltarea educației farmaceutice.