În cadrul evenimentului de lansare dedicat liderilor de opinie din domeniul sănătății, Mihaela Onofrei, CEO al companiei Apollo AI Technologies, a împărtășit cu entuziasm viziunea și angajamentul din spatele noului chatbot – Pharmachat. Lansarea a avut loc în data de 3 august 2023, subliniind astfel intrarea într-o eră nouă a asistenței medicale și farmaceutice, sprijinită de tehnologia de ultimă generație.

În intervenția sa, Mihaela Onofrei a subliniat rolul esențial pe care colaborarea cu comunitatea de farmacii Alphega România l-a avut în dezvoltarea și perfecționarea Pharmachat. Declarând că au avut “privilegiul de a colabora strâns cu comunitatea de farmacii Alphega România”, Mihaela Onofrei a evidențiat contribuția semnificativă a echipei de farmaciști de top care au fost implicați în testarea și validarea funcționalităților acestui inovator chatbot.

Feedback-ul generat de această colaborare a fost vital în asigurarea faptului că Pharmachat este un instrument cu adevărat util și eficient pentru medici și farmaciști, în rezolvarea problemelor lor cotidiene. Aceasta nu doar a validat direcția tehnologică pe care Apollo AI Technologies a luat-o, dar demonstrează și angajamentul de a oferi o soluție de înaltă calitate, adaptată nevoilor reale ale profesioniștilor din industria medicală.

Parteneriatul cu Alphega România nu reprezintă doar o colaborare unică, ci subliniază determinarea companiei Apollo AI Technologies de a atinge cele mai înalte standarde în dezvoltarea tehnologică pentru domeniul sănătății. Mihaela Onofrei a subliniat că acest parteneriat și feedback-ul valoros primit au contribuit la crearea unui instrument care va schimba modul în care medicii și farmaciștii interacționează cu informațiile oficiale despre medicamente.

Pharmachat nu este doar un simplu chatbot, ci reprezintă o viziune pentru viitorul asistenței medicale și farmaceutice. În timp ce tehnologia avansează rapid, acest chatbot este un exemplu concret despre modul în care inteligența artificială poate fi aplicată în mod pragmatic și relevant într-un sector esențial al societății.

Concluzionând, Mihaela Onofrei a evidențiat faptul că Pharmachat este rezultatul pasiunii pentru sănătate și tehnologie, reușind să combine experiența farmaciștilor de top cu cea mai recentă tehnologie de inteligență artificială. Cu un angajament ferm față de inovare și excelență, Apollo AI Technologies este pe cale să deschidă noi orizonturi în asistența medicală și farmaceutică, iar Pharmachat să devină un instrument indispensabil pentru profesioniști din aceste domenii.