”Asociații puternice. Pacienți protejați.” – Tema centrală a Conferinței Naționale Caspa 2023

Mai sunt doar două săptămâni până la întâlnirea asociațiilor de pacienți din întreaga țară

Asociații puternice. Pacienți protejați”, aceasta este tema centrală a întâlnirii cu numărul nouă a comunității asociațiilor de pacienți – Caspa.ro din 4-5 mai 2023, din București. Vom avea două zile de discuții intense, în sesiuni specializate și de plen, în care vom discuta despre ceea ce funcționează dar și ce bariere avem în programele de sănătate, despre tipurile de fonduri cu care putem finanța asociațiile, cum abordăm problemele globale de sănătate sau cum influențează tehnologia sistemul de sănătate și siguranța pacienților.

Înscrierile asociațiilor de pacienți continuă pe pagina întâlnirii, completând formularul disponibil aici: https://www.caspa.ro/asociatii-de-pacienti-participare-la-conferinta-nationala-caspa-editia-9/.

Companii puternice au decis să susțină această întâlnire a asociațiilor de pacienți din întreaga țară și vor fi alături de noi la întâlnirea din 4-5 mai 2023:

  • Alliance Healthcare România și Alphega Farmacie, parteneri strategici ai comunității și susținători permanenți, chiar din momentul lansării în anul 2015
  • Pfizer, una dintre cele mai mari companii din domeniul sănătății și un partener constant al comunității asociațiilor de pacienți
  • Sanofi, liderul pieței farmaceutice locale
  • Nord – Grupul Medical Provita.

Întâlnirea Comunității Asociațiilor de Pacienți – Caspa va oferi oportunitatea de a împărtăși experiențe și de a identifica strategii și soluții  inovatoare pentru a aborda problemele din sistemul de sănătate din România. Vom discuta pe teme precum:

  1. Navigarea pacientului în sistemul de sănătate din România: Blocaje. Acces la Inovație. Tehnologie.
  2. Programele naționale de sănătate: perspectiva Autorităților & Paciențior & Specialiștilor.
  3. Inteligența artificială și sistemele de sănătate. Impactul tehnologiilor în sănătate.
  4. Vom avea și secțiuni specializate dedicate oncologiei, diabetului, bolilor rare sau provocărilor pe care le aduce sănătatea mintală.

Află mai multe detalii aici: https://www.caspa.ro/conferinta-nationala-caspa-editia-9/   .

Conferința Națională CASPA este un eveniment important pentru comunitatea de pacienți din România și oferă o platformă excelentă pentru colaborare și schimb de experiențe. Dezvoltată de Oameni și Companii din anul 2015, cu scopul de a sprijini și de a crește vizibilitatea comunității de pacienți din România, comunitatea CASPA se bucură de sprijinul partenerilor Alliance HealthcareFarmaciile Alphega,  PfizerSanofi și Nord- Grupul Medical Provita.