Dezvoltarea unei echipe închegate și echilibrate, capabilă să contureze un mediu de lucru armonios este un lucru destul de greu de atins, dar nu imposibil: „După mai bine de 20 de ani, am reușit să am o echipă cu adevărat închegată. Echipa care acum numără aproape 1100 de oameni a plecat de la o echipă mică și s-a dezvoltat pe parcursul acestor ani, cu eforturi consistente. În echipă, foarte importantă este comunicarea; și nu doar în echipă, ci în orice împrejurare”, a fost mesajul transmis de Iulian Trandafir, CEO Alliance Healthcare România, participanților la Webinarul Farmacistul Antreprenor, organizat în cadrul Competiției ”Farmacia Viitorului” din acest an, joi, 18 martie 2021.

Potrivit lui Iulian Trandafir, „într-o discuție, ideea  de bază este ca în momentul în care faci o afirmație, să vii cu un argument sau cu un contraargument, nu să pui etichete. Lucrurile acestea se întâmplă destul de des în echipă. Un manager al echipei este și arbitru, trebuie să reușească să îi țină pe oameni concentrați pe subiect, pe argumente și pe contraargumente și nu pe etichete. În momentul în care managerul nu are abilitatea de a controla acest lucru, comunicarea se închide și degenerează în jigniri, uitând adevăratul subiect al discuției.”

Webinarul din seria Farmacistul Antreprenor, cu tema „Managementul echipei în farmacie” este cea de-a patra activitate a Competiției Farmacia Viitorului din anul 2021. Următoarea întâlnire va avea loc joi,  25 martie, începând cu ora 18:00, când studenții de la farmacie vor putea descoperi mai multe despre Gestionarea emoțiilor și interacțiunea cu pacienții  de la expertul în comunicare și relații publice, Cristian Radu Georgescu.

Înscrierile la webinar se pot realiza pe pagina întâlnirii, disponibilă AICI. 

 

Despre Competiția Farmacia Viitorului 2021

Studenții la farmacie din anii I-V din toată țara se pot înscrie în continuare în Competiția  Națională Farmacia Viitorului 2021, dezvoltată de Oameni și Companii cu susținerea Alphega Farmacie și Alliance Healthcare România. Tematica din acest an este Farmacistul antreprenor, iar marele premiu este o vizită la Boots Londra, liderul farmaciilor din Marea Britanie și membru al Grupului Walgreens Boots Alliance. Detalii suplimentare pe pagina competiției accesibilă AICI.

Alliance Healthcare România este unul dintre cei mai importanți distribuitori de medicamente și parafarmaceutice, membru Walgreens Boots Alliance, lider mondial în industria farmaceutică și de frumusețe, prezent în 25 de țări și având peste 415,000 de angajați.

Alphega Farmacie este comunitatea europeană de farmacii independente cu peste 7200 de membri, ce activează în 9 țări. Conceptul a fost lansat în Europa în anul 2001, iar în România  în anul 2016. În prezent comunitatea Alphega din România reunește 700 de membri și peste 2500 farmaciști.

Oameni și Companii este o organizație de marketing și tehnologie care utilizează un ecosistem propriu de 30 platforme digitale și +100 de comunități business și profesionale administrate.