Vă așteptăm marți, 21 decembrie 2021, de la ora 19.00 la webinarul aniversar ”Insulina 100: Călătoria, Moștenirea și Drumul înainte”, un proiect comun Farmacia Viitorului și RoDiabet, organizat pentru a marca 100 de ani de la momentul descoperirii insulinei și pentru a pune în evidență drumul și progresul înregistrate din acel punct până la inovațiile actuale în îngrijirea persoanelor cu diabet.

Înscrierile sunt GRATUITE pentru studenți și se realizează urmând linkul de aici: https://farmaciaviitorului.ro/inscriere-webinar-insulina-100-un-proiect-farmacia-viitorului-si-rodiabet/!

Vă așteptăm la întâlnirea Insulina 100 de marți, 21 decembrie 2021, începând cu ora 19.00, pentru a vorbi despre tot ce a însemnat apariția insulinei pentru îngrijirea persoanelor cu diabet și cum a revoluționat aceasta și a modificat viața persoanelor cu diabet.

Webinarul are loc pe platforma Zoom. Mai multe detalii despre întâlnire pe pagina webinarului, disponibilă aici!


FarmaciaViitorului.ro este o platformă dedicată farmaciștilor și viitorilor farmaciști și își propune să marcheze schimbările din ultimii ani și evoluția pieței farmaceutice din România, dar și să prezinte noile tehnologii folosite în domeniul sănătății și aplicații dedicate farmaciștilor. Activitățile comunității sunt susținute de partenerii Alliance Healthcare și Alphega.

RoDiabet.ro este o sursă de informare și educație în domeniul diabetului și  se adresează tuturor celor interesați de impactul diabetului în societate. Activitățile comunității sunt susținute de partenerii NovoNordiskAlliance HealthcareRegina MariaAlphega.

FarmaciaViitorului și RoDiabet sunt comunități Oameni și Companii.  Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +130 comunități business sau profesionale și platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici