Webinarul „Insulina 100: Călătoria, Moștenirea și Drumul înainte” din 21 Decembrie 2021, este o acțiune de educare și informare a platformelor Farmacia Viitorului și RoDiabet, dedicată studenților la medicină și farmacie. Participarea este GRATUITĂ, cu condiția pre-înregistrării prin completarea formularului de mai jos.

După înregistrare vom expedia pe adresa de email completată mai jos un mesaj de confirmare a înregistrării, împreună cu datele de logare la Platforma ZOOM. În ziua evenimentului veți primi pe email un reminder împreună cu detaliile de acces la Webinar, iar, dacă ați completat și numărul de telefon, un SMS de reminder. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că acestea nu pot fi transmise și altor persoane, care nu s-au înregistrat în prealabil.

În cadrul Webinarului veți avea posibilitatea de a adresa întrebări moderatorului utilizând secțiunea de chat și Q&A și de a transmite aprecierile dumneavoastră utilizând opțiunile platformei la butonul ”Reacții”.

Pentru a procesa înscrierea dumneavoastră, Oameni și Companii va prelucra datele dumneavoastră personale. Detalii despre modalitatea în care compania noastră prelucrează datele dumneavoastră puteți găsi aici.