Webinarul “Farmacistul Antreprenor: Managementul financiar al farmaciei” este o acțiune de educare și informare a Portalului Farmacia Viitorului. Participarea este GRATUITĂ, cu condiția pre-înregistrării prin completarea formularului de mai jos.

După înregistrare vom expedia pe adresa de email completată mai jos un mesaj de confirmare a înregistrării. În ziua evenimentului veți primi pe email detaliile de acces la Webinar. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că acestea nu pot fi transmise și altor persoane, care nu s-au înregistrat în prealabil.

În cadrul Webinar-ului veți avea posibilitatea de a adresa întrebări moderatorului utilizând secțiunea de chat și de a transmite aprecierile dumneavoastră utilizând opțiunile platformei la butonul ”Reacții”.

Pentru a procesa înscrierea dumneavoastră, Oameni și Companii va prelucra datele dumneavoastră personale. Detalii despre modalitatea în care compania noastră prelucrează datele dumneavoastră puteți găsi aici.

————————————————————————————

————————————————————————————

* Abonarea la newsletter reprezintă acordul dumneavoastră de a primi din partea OAMENI ȘI COMPANII SRL, având cod unic de identificare 13611073, comunicări profesionale și comerciale conținute în newsletter în legătură cu activitățile și aspectele de interes pentru comunitatea digitală Farmacia Viitorului.

Prin intermediul newsletter-ului primiți periodic, gratuit, rezumate relevante ale materialelor publicate pe platforma digitală Farmacia Viitorului (inclusiv materiale furnizate de către alți parteneri sau sponsori ai platformei), informații despre evenimente sau programe derulate de noi sau împreună cu noi. Totodată puteți primi rapoartele noastre speciale, respectiv invitații la diverse evenimente și activități organizate de Oameni și Companii sau la care Oameni și Companii este partener.

Aveți în permanență, în mod gratuit și facil, posibilitatea de a renunța la primirea acestor comunicări conținute în newsletter, fie prin transmiterea unei solicitări scrise către noi la datele de contact din Nota de informare privind prelucrarea datelor personale, fie cu ocazia fiecărui mesaj primit de la noi care conține posibilitatea de renunțare/dezabonare.

Important! După ce vă dați acordul de Abonare la Newsletterul Farmacia Viitorului, veți primi pe adresa cu care v-ați înregistrat mai sus un email cu un link de confirmare. Vă rugăm să urmăriți acest email (inclusiv în folderele Spam, Junk sau Promoții) și să confirmați utilizând linkul respectiv, pentru a finaliza cu succes abonarea.