În data de 4 aprilie, începând cu ora 17:30, va avea loc un workshop de Public Speaking, susținut de Văsii Alexandra, membru în Societatea Studenţilor în Farmacie Bucureşti, cu o extraordinară experiență în acest domeniu.

Capacitatea noastră de a comunica public, fie că vorbim despre discursuri sau prezentări, este astăzi indispensabilă pentru că de fluența, puterea și persuasiunea cuvintelor noastre atârnă, de multe ori, reușitele profesionale și personale pe care ni le dorim.

Transmiterea informațiilor prin viu grai către persoanele din exterior, cu care individul este nevoit să relaționeze și să interacționeze, nu este întotdeauna facilă. Intervin stări profunde de incertitudine, nesiguranță și teamă.

SSFB dorește să vină în sprijinul studenților farmaciști care doresc să iasă din zona de confort, să se dezvolte armonios și să exploreze comunicarea.

Iată beneficiile pe care le poți dobândi, participând la această activitate:

✅Înveți cum să îți comunici ideile eficient și să te conectezi cu cei din jur;

✅Deprinzi noi abilități valoroase care te pot ajuta să devii mai convingător;

✅Îți dezvolți tehnicile de conversație, ascultare și comunicare, ce te vor ajuta să devii expert(ă) în interacțiuni sociale, situaționale sau decisive.

 

Mai multe detalii AICI