Cea de-a 2-a ediție a evenimentului “Future Trends in Healthcare Industry”, organizată în data de 17 octombrie 2023 la Crowne Plaza Hotel de BRCC, va postula tendințele actuale din industria farmaceutică în legătură cu sustenabilitatea mediului. Scopul Conferinței este de a oferi o platformă cercetătorilor și practicienilor atât din mediul academic, cât și din industrie pentru a face față dezvoltării de ultimă oră în domeniu.

Discuțiile se vor concentra pe:

  • Reforma în domeniul sănătății – confidențialitatea datelor, reglementări și legislație.
  • Tendințele, provocările și oportunitățile în domeniul sănătății publice.
  • Managementul schimbărilor și procesele operaționale adaptive pentru eficiența costurilor.
  • Sectorul de asistență medicală privată – dinamica pieței și soluții de îngrijire a pacienților și experiență de răbdare.
  • Principii de leadership transformațional și modele de cultură centrate pe pacient.

Participarea în ultimii ani a diverșilor experți cu expertiză atât locală, cât și internațională a contribuit la crearea unei comunități de programe care se concentrează pe tendințele actuale din industria farmaceutică în legătură cu sustenabilitatea mediului și cum să se îndrepte cel mai bine către zero carbon, ținând cont de sustenabilitatea mediului și de a oferi acces îmbunătățit la îngrijirea pacientului, atât în ​​sistemul public, cât și în cel privat.

Ediția din acest an se va concentra în primul rând pe soluțiile de îngrijire a pacienților, evidențiind tehnologiile și aplicațiile emergente de asistență medicală, precum și strategiile de transformare digitală și de previziune în industria sănătății, punând accent pe diverse soluții inovatoare de telesănătate – impact, provocări și previziuni de adoptare, precum și modul în care blockchain-ul poate contribuie la înregistrările e-sănătății și la gestionarea lanțului de aprovizionare.

Ținând cont de experiența de răbdare – UX, uzabilitate și design centrat pe utilizator, precum și accesibilitatea pacientului la instrumentele de siguranță din România, organizatorii doresc să exploateze și programele de conștientizare și prevenire a sănătății mintale și comportamentale, precum și mai multe programe sociale și CSR pentru comunități dezavantajate.