Rolul de părinte vine la pachet cu multe emoții și responsabilități. Citim în cărți, ne inspirăm din exemplele din jurul nostru, ne documentăm intens pentru a le oferi copiilor noștri siguranța de care au nevoie și pentru a-i ajuta să crească sănătos.

Farmaciile Alphega, în colaborare cu Crina Coliban, doresc să vină în întâmpinarea părinților și copiilor cu sfaturi și recomandări personalizate de calitate, pentru adoptarea unui stil de viață sănătos, încă de la cele mai fragede vârste.

Cunoscută drept “Femeia-care-îi-face-pe-copii-să-mănânce”, Crina Coliban are o experiență de peste 7 ani în slujba copiilor și a părinților care vor să înțeleagă „limba copiilor” sau cum “să dea în mintea copiilor”.

„Propunerea Alphega de a scrie pentru cititorii lor, adică pentru oameni interesați să fie și să crească sănătos, oameni interesați să găsească armonia, echilibrul în alegerile lor legate de viață și de familie, m-a bucurat la fel de mult pe cât m-a onorat. Abordarea lor este una diferită de ce credeam eu că înseamnă o farmacie. Credeam că la farmacie mergi când te doare sau când ți-e rău. Alphega mi-a arătat că la farmacie poți să mergi și când ți-e bine, dar vrei să îți fie și mai bine. Cumva, aceeași abordare pe care o am eu în parenting. Ce înseamnă în limba română parenting? „Treaba” unui părinte, „serviciul” lui, adică să îi creștem pe copii. Nu doar fizic, ci și sau mai ales psihic, emoțional, spiritual.” Crina Coliban

Pe Crina Coliban o puteți urmări totodată pe Instagram, pe Facebook sau pe site-ul www.permisdeparinte.ro.

Vă invităm să citiți articolul „Permis de părinte” semnat de Crina Coliban în numărul 25 al revistei Alphega care va fi disponibilă, gratuit,  începând cu 1 septembrie, în farmaciile partenere Alphega și pe site-ul www.alphega-farmacie.ro

Farmaciștii Alphega înțeleg că fiecare membru al familiei dumneavoastră este unic și aleg să facă lucrurile diferit oferind consiliere personalizată și servicii inovative în scopul de a preveni apariția eventualelor afecțiuni și de a vă ajuta să aveți un stil de viață sănătos la orice vârstă.

Pentru mai multe informații cu privire la campaniile derulate de farmaciile Alphega sau pentru a găsi cea mai apropiată farmacie Alphega vă rugăm să vizitați site-ul www.alphega-farmacie.ro .