Studenții la farmacie din toată țara sunt așteptați joi, 25 martie 2021, orele 18.00 – 19.00, la cel de-al 5lea Webinar din Competiția „Farmacia Viitorului” 2021. Întâlnirea moderată de bloggerul Ines Nerina are ca temă Gestionarea emoțiilor și interacțiunea cu pacienții, iar cel care va împărtăși studenților din experiența sa este Cristian Radu Georgescu, Expert în comunicare şi relaţii publice; Trainer (formator de formatori); Life & business coach; Consilier pentru dezvoltare personală și profesională; Consultant vocațional și de orientare profesională; Specialist în programe de vânzări; Speaker & Writer.

„Doresc tot timpul să învăț ceva nou, caut să mă dezvolt, îmi plac provocările intelectuale. Am destul de multe preocupări, de la training și coaching până la scris și pictat. La bază sunt absolvent de relații publice și comunicare și de mulți ani lucrez în televiziune. Mă simt în elementul meu printre oameni, fie ei și necunoscuți. Iubesc socializarea! Ai mereu câte ceva bun de învățat de la alții”, susține acesta.

Detalii suplimentare despre webinar și înregistrarea se pot realiza pe pagina întâlnirii, AICI.

Despre Competiția Farmacia Viitorului 2021

Studenții la farmacie din anii I-V din toată țara se pot înscrie în continuare în Competiția  Națională Farmacia Viitorului 2021, dezvoltată de Oameni și Companii cu susținerea Alphega Farmacie și Alliance Healthcare România. Tematica din acest an este Farmacistul antreprenor, iar marele premiu este o vizită la Boots Londra, liderul farmaciilor din Marea Britanie și membru al Grupului Walgreen Boots Alliance.

Activitățile programului sunt jurizate de Boardul Profesional format din decani ai Facultăților de Farmacie, alături de președinți ai Colegiilor farmaciștilor și reprezentanți Alliance Healthcare și Alphega Farmacie.

Programul Farmacia Viitorului, lansat în 2018 de Oameni și Companii, împreună cu Alliance Healthcare România și Alphega Farmacie, este dedicat viitorilor farmaciști și își propune să sprijine studenții să răspundă provocărilor meseriei de farmacist în România, așteptărilor studenților înainte de a intra pe piața muncii, să marcheze schimbările din ultimii ani și evoluția pieței farmaceutice din România, dar și să prezinte noile tehnologii folosite în domeniul sănătății și aplicații dedicate farmaciștilor. Detalii suplimentare pe pagina competiției accesibilă AICI.

Alphega Farmacie este comunitatea europeană de farmacii independente cu peste 7200 de membri, ce activează în 9 țări. Conceptul a fost lansat în Europa în anul 2001, iar în România  în anul 2016. În prezent comunitatea Alphega din România reunește 700 de membri și peste 2500 farmaciști.

Alliance Healthcare România este unul dintre cei mai importanți distribuitori de medicamente și parafarmaceutice, membru Walgreens Boots Alliance, lider mondial în industria farmaceutică și de frumusețe, prezent în 25 de țări și având peste 415,000 de angajați.

Oameni și Companii este o organizație de marketing și tehnologie care utilizează un ecosistem propriu de 30 platforme digitale și +100 de comunități business și profesionale administrate.