Comunitatea Farmacia Viitorului discută marti, 28 iunie 2022, de la ora 18.00, despre elementele care pot face ca business-ul de farmacie să fie de succes în România anului 2022 și în viitor. Înscrierile sunt deschise pe pagina evenimentului, disponibilă aici: https://farmaciaviitorului.ro/webinar-farmacia-viitorului-editia-3-2022/.

Alături de cei trei invitați speciali ai ediției – Farm. dr. Răzvan Prisada, Vicepreședintele Colegiului Farmaciștilor din România, Iulian Trandafir – CEO, Alliance Healthcare România și Valentin Gorbănescu, Country Manager Alphega Pharmacy – vom răspunde la întrebări precum:

  • Pot fi serviciile o soluție pentru creșterea afacerii? De vor veni banii & Cum vor funcționa?
  • Farmacistul = piesa centrală a afacerii. Comportamentul farmacistului & comunicarea cu pacienții.
  • Instrumente noi de marketing: carduri de fidelitate, comunicarea digitală, farmacie online.

Mai multe detalii despre întâlnirea comunității Farmacia Viitorului sunt disponibile AICI: https://farmaciaviitorului.ro/webinar-farmacia-viitorului-editia-3-2022/.

Despre Farmacia Viitorului

FARMACIA VIITORULUI este o comunitate ce include specialiști din domeniul farmaceutic, farmaciști, asistenți farmacie și lideri din domeniul farmaceutic.

Persoanele conectate la comunitatea FARMACIA VIITORULUI pot primi invitații la evenimentele organizate în cadrul comunității, precum și Rapoarte periodice cu informații profesionale și informații despre activitățile comunității.

Comunitatea Farmacia Viitorului este o comunitate Oameni și Companii, dezvoltată din anul 2018 cu susținerea partenerilor Alliance Healthcare România și Alphega Pharmacy.  Platforma digitală a comunității este disponibilă la www.farmaciaviitorului.ro.