Vezi la ce evenimente medicale ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

ANMDMR vă invită, pe 18 septembrie, la evenimentul ONLINE ”From Theory to Practice: Implementing the EU Health Technology Assessment Regulation”. Evenimentul va reuni reprezentanți ai autorităților naționale din domeniul sănătății, asociațiilor de pacienți, profesioniștii din domeniul sănătății și reprezentanți ai industriei din Grecia, Bulgaria, Cipru și România.

De Ziua internațională a pacienților cu Leucemie Mieloidă Cronică – LMC, Asociația Română de Cancere Rare, Alianța Națională pentru Boli Rare și Societatea Română de Hematologie vă invită la o conferință de presă online, pe 20 septembrie, pe tema Remisie fără tratament în Leucemia Mieloidă Cronică

Conferința hibridă OncoHub – Conectarea medicilor și oamenilor de știință pentru managementul cancerului de generație următoare, va avea loc în perioada 20 – 22 septembrie 2023.

Societatea Română de Cardiologie vă invită să participați la cea de-a 62-a ediție a Congresului Național de Cardiologie, ce va avea loc la Sinaia în perioada 20-23 septembrie 2023. Manifestarea științifică se adresează atât medicilor cardiologi, cât și colegilor din specialitățile conexe interesați de lupta împotriva bolilor cardiovasculare.

Cel de-al XXIII-lea Congres SNPCAR şi a 45-a Conferinţă Naţională de Neurologie şi Psihiatrie a Copilului şi Adolescentului şi Profesiuni Asociate, cu participare internațională, o manifestare științifică importantă pentru aceste specialități, se vor desfășura în acest an aniversar în Iași, în perioada 20 – 23 septembrie.

Convenția Română a Spitalelor ROHO este  un eveniment medical amplu și complex care îi reunește anual pe decidenții și liderii de opinie din sănătate, managerii, directorii medicali și șefii de secții clinice ai principalelor spitale din România. În perioada 20 – 22 septembrie, la București.

Tot în perioada 20 – 22 septembrie se desfășoară cea de-a XIII-a Conferință Națională cu Participare Internațională a Societății Române de Dermato-oncologie şi cea de-a XXVI-a Conferinţă a Asociaţiei Dermatologilor Transilvani, eveniment care va avea loc fizic la Grand Hotel Napoca, din Cluj-Napoca.

Clubul Regal al Medicilor vă invită la „Actualități și abordări multidisciplinare în medicină”, eveniment care va avea loc in Cluj Napoca, la Grand Hotel Italia, în 21 septembrie, începând cu ora 8.30.

„România, o alegere pentru sănătatea și bunăstarea ta” face parte dintr-o serie de evenimente care promovează în Marea Britanie serviciile deosebite și activele tehnologice ale spitalelor și clinicilor medicale private din România. Are loc pe 21 septembrie, la Londra.

Societatea Romana de Medicina Interna va invita sa luati parte la un nou Webinar ” Cercetare si inovatie in Medicina Interna” , ce va avea loc online, in data de 21 septembrie 2023. Acest eveniment are ca scop sa aduca impreuna lideri de opinie care sa impartaseasca ultimele date privind educatia medicala, rationamentul clinic, ghidurile actuale de tratament, cercetarea in medicina interna.

Ediția a VII-a a Conferinței naționale de medicina călătoriei va avea loc anul acesta online, în perioada 21 – 23 septembrie și va avea tema: Călătorind printre provocări.

Congresul Național de Radiologie și Imagistică Medicală din România se va desfășura la Craiova, la Teatrul Național Marin Sorescu, în perioada 21-24 Septembrie 2023. După aproximativ 20 de ani Congresul Național de Radiologie este readus in Cetatea Băniei, acest congres fiind o oportunitate valoroasă pentru profesioniștii din domeniul radiologiei de a se întâlni, a împărtăși cunoștințe și a discuta despre ultimele dezvoltări și tendințe în domeniu.

 Zilele Spitalului „Elena Doamna” se va desfășura în perioada 21-23 septembrie 2023, în format fizic, având loc la Hotel Ramada din Iași.

Tot în perioada 21 – 23 septembrie are loc, la București, Al 15-lea simpozion național privind bolile inflamatorii intestinale, organizat de Clubul Român de Boală Crohn și Colită Ulcerativă.

Spitalul Clinic de Urgenta “Sf. Ioan” va invita la Congresul “Zilele Medicale ale Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan Bucuresti”, editia a V-a ce va avea loc in perioada de 22-23 Septembrie la Hotel Novotel Bucuresti si online.

Prima ediție a Conferinței Naționale Medicina Genomică în patologia Materno-Fetală, o nouă paradigmă de diagnostic, va avea loc în format online, în perioada 22-23 septembrie 2023.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .