Vezi la ce evenimente medicale ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

Conferința Iasi Pediatrics Emergency Medicine (I-PEM), ediția a 2-a va reuni, între 6 și 8 septembrie, cadre didactice universitare, cercetători, medici implicați în managementul pacientului de vârstă pediatrică, care poate fi oricând, oriunde o urgență medico-chirurgicală, legală sau socială. Programul conferinței “Urgențe vitale pediatrice” va include sesiuni educaționale teoretice și practice, pe baza tendințelor din domeniu, rezultatelor cercetării și practicii medicale, sub formă de prezentări orale și postere.

Interferențe cardiometabolice se desfășoară online, pe 7 septembrie și este o manifestare dedicată medicilor din multiple specializări.

Cel de-Al 11-lea Congres al Societății Române de Ultrasonografie în Obstetrică și Ginecologie se desfășoară în perioada 7 – 9 septembrie, la Cluj-Napoca.

Zilele Cardiologiei Craiovene, care vor avea loc în perioada 7 – 8 septembrie, oferă un program științific bogat în informații noi dar și în prezentări a numeroase cazuri clinice care credem că pot fi un ajutor în activitatea medicală curentă. Vom urmări remarcabile personalități medicale din țară și străinătate. Vom vedea de asemenea tineri entuziaști, competenți, care ne vor prezenta noi perspective asupra vastului domeniu al cardiologiei.

Congresul Național de Medicină Școlară și Universitară se va desfășura la Iași, între 7 și 9 septembrie. Tema va fi “Vechi și nou in medicina școlară in ceea ce privește calitatea actului medical pentru asigurarea sanatatii de la mic la mare “. Vor fi abordate teme medicale de specialitate , se vor tine dezbateri, prelegeri, se vor prezenta cazuri medicale din activitatea medicală școlară și universitară, se vor discuta aspecte legislative importante.

Conferința Națională de Medicină de Urgență va avea loc în perioada 07-10 septembrie 2023 la Hotelul 2D Resort and Spa din Neptun.

Bucharest PancreaticFest, cel mai important eveniment educațional din domeniul pancreatologiei din România, este în creștere, iar acum ne aflăm la a 11-a ediție a Atelierului EUS de Patologie Pancreatică și a IX-lea Curs pentru Boli Pancreatice. După o ediție virtuală anul trecut din cauza restricțiilor COVID, ne întoarcem în acest an cu ediția hibridă Bucharest PancreaticFest 2023, care va avea loc la Hotel Crowne Plaza din București, în perioada 8-9 septembrie.

În perioada 8 – 9 septembrie se desfășoară cea de-a 4-a Ediţie a Conferinţei Euroson POCUS School Vienna, care va avea loc sub egida Federaţiei Europene de Ultrasonografie în Medicină şi Biologie EFSUMB, creditata EACCME, cu 16 credite EMC şi organizată de Grupul European de Ultrasonografie EUVEKUS, dedicată medicilor de familie si a specialistilor din Ambulatoriu de Specialitate la nivel basic şi mediu de pregătire în ultrasonografia clinică.

Conferința de cancer bronhopulmonar cu tema „Complicatul traseu medico-socio-economic al persoanei cu cancer bronhopulmonar” va aduce, ca de obicei, împreuna, medici, farmaciști, asistenți, psihologi, nutriționiști, membri OBBCSSR, profesioniști din sistemul medical dispuși să schimbe idei, să împărtășească ce e bun și funcționează și ce putem învăța din ce s-a dovedit a fi mai puțin bun. În perioada 8 -9 septembrie, online.

Pe 9 septembrie are loc, la București, cursul From Superficial To Deep Peelings, susținut de Dr. Francesco Lino este un chirurg plastician, reconstructiv și estetic italian cu o lungă carieră în domeniu.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .