Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniul medical.

Societatea Academică de Medicină a Familiei vă invită, între 28 august – 1 septembrie 2023, la Hotel Grand Caraiman din Neptun, la cea de-a treia ediție a Școlii de Vară, care are ca obiectiv crearea unui spațiu de dialog între toți participanții, deopotrivă specialiști și medici rezidenți, dar și un ecosistem de învățare bazat pe sesiuni practice și workshopuri care să faciliteze acumularea de informații.

Școala de vară de Ultrasonografie se desfășoară între 31 august și 3 septembrie, la Constanța și cuprinde 4 ateliere practice de lucru, coordinate de experți din țară și din străinătate.

Rămânem la mare și mergem la Techirghiol, unde pe 31 august se desfășoară un workshop cu tema Ecografia musculoscheletala in patologia membrului superior.

Societatea Europeană de Neurogastroenterologie și Motilitate organizează conferința bienală ESNM NeuroGASTRO 2023, care va avea loc în perioada 31 august – 2 septembrie 2023.

Pe 31 august se desfășoară la Constanța un curs de Tehnici de nursing – curs complet de puncţie venoasă și injecții.

Pe 31 august, simpozionul cu tema Cum sa prevenim complicatiile gripei la inceputul primului sezon rece post-pandemic? are menirea să contribuie la conștientizarea importanței vaccinării antigripale pentru toate categoriile de pacienți, într-o proporție cât mai mare, cât mai aproape de recomandările Organizației Mondiale a Sănătății.

Societatea de ORL și Chirurgie Cervico-Facială organizează în acest an Școala de vară a rezidenților și tinerilor specialiști în ORL, care va avea loc la Hotel Delta – Tulcea, în perioada 01 – 03 Septembrie 2023.

Asociatia Romana de Dermatologie si Venerologie (ARDV) – furnizor national EMC recunoscut de Colegiul Medicilor din Romania, organizeaza evenimentul medical stiintific „Atelierele de lucru – dermatologie-venerologie” în perioada 01-03 septembrie 2023 la Centrul de Conferinte din Neptun.

Societatea Română de Medicină Fizică, de Recuperare și Balneoclimatologie (SRMFRB) și Asociația Română de Balneologie (ARB) organizează la Timișoara, în perioada 1–5 Septembrie 2023, Congresul Național Anual de Medicină Fizică, de Recuperare și Balneologie.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .