Asociația Europeană a Studenților Farmaciști organizează cea de- a 13 – a Recepție Anuală, care va avea loc pe 28 martie. Discuțiile se vor concentra asupra aspectelor referitoare la investiții și perfecţionarea forţei de muncă din domeniul sănătăţii, conform erei digitalizării.

”Educația și sănătatea au fost dintotdeauna prioritățile EPSA. În calitate de studenți în domeniul farmaceutic suntem, mai mult ca niciodată, o parte activă a forței de muncă din domeniul sănătății. Suntem expuși aceleiași realități ca și profesioniștii și realizăm necesitatea anumitor îmbunătățiri în sistemul de învățământ. Este nevoie de o societate mai verde, digitalizată și mai incluzivă, pusă în slujba sănătății publice și a pacienților. Din acest motiv, EPSA își va dedica actualul eveniment, Recepția Anuală 2023, unei teme centrate pe competențe și Well-being”, apare scris pe pagina evenimentului.

”Aceasta este șansa ta de a te implica în advocacy la nivel european și de a afla ultimele noutăți din domeniul farmaceutic.”

Formular de înregistrare: https://forms.gle/B3W2SyRnw4QeUtik7

 

Mai multe detalii AICI