Comunitatea Farmacia Viitorului discută luni, 30 mai 2022, de la ora 18.00, despre evoluția domeniului farmaceutic din ultimul an, dar și despre provocările cărora vor fi nevoiți să le răspundă farmaciștii români în 2022 și anii care vor urma.

Invitatul special al acestei întâlniri este Iancu Guda, producătorul ”Banii în mișcare” de la Digi 24, CEO Coface Services și Vicepreședinte AAFBR – Asociația Analiștilor Financiar-Bancari din România, alături de Farm. dr. Răzvan Prisada, Vicepreședintele Colegiului Farmaciștilor din România, Iulian Trandafir – CEO, Alliance Healthcare România și Valentin Gorbănescu, Country Manager Alphega Pharmacy.

Înscrierile sunt deschise pe pagina întâlnirii de pe platforma Farmacia Viitorului, accesibilă AICI: https://farmaciaviitorului.ro/webinar-farmacia-viitorului-editia-2-2022/.

Pandemia a evidențiat atât punctele forte, cât și punctele slabe ale sistemelor de sănătate. Peste 5.500 farmaciști și asistenți de farmacie din România s-au aflat în linia întâi în timpul pandemiei, alegând să rămână alături de pacienții lor și deschizând zilnic farmaciile.

Piața farmacetică din România a înregistrat creșteri succesive, atât în ceea ce privește volumul medicamentelor eliberate, cât și în privința valorii acestora. Dar în mod sigur pandemia și războiul declanșat aproape de granițele României vor continua să își arate efectele. Cum se văd aceste creșteri în farmaciile din întreaga țară și care sunt provocările cărora vom fi nevoiți să le răspundem în 2022 și în următorii vom discuta alături de invitații Farmacia Viitorului, luni, 30 mai 2022, de la ora 18.00.

Înscrierile sunt deschise aici: https://farmaciaviitorului.ro/webinar-farmacia-viitorului-editia-2-2022/

Despre Farmacia Viitorului

FARMACIA VIITORULUI este o comunitate ce include specialiști din domeniul farmaceutic, farmaciști, asistenți farmacie și lideri din domeniul farmaceutic.

Persoanele conectate la comunitatea FARMACIA VIITORULUI pot primi invitații la evenimentele organizate în cadrul comunității, precum și Rapoarte periodice cu informații profesionale și informații despre activitățile comunității.

Comunitatea Farmacia Viitorului este o comunitate Oameni și Companii, dezvoltată din anul 2018 cu susținerea partenerilor Alliance Healthcare România și Alphega Pharmacy.  Platforma digitală a comunității este disponibilă la www.farmaciaviitorului.ro.