Diabeta, chatbot-ul medical avizat de ANMDMR, revoluționează gestionarea diabetului în țara noastră. Iată cele mai active 5 zone din România, în care medicii din București, Iași, Mureș, Cluj și Bihor accesează cu entuziasm Diabeta:

  1. București: Epicentrul Inovației Medicale

Capitala României, Bucureștiul, se află în fruntea inovației medicale. Medicii din București au adoptat rapid Diabeta pentru a beneficia de accesul la informații medicale actualizate și gestionarea eficientă a pacienților cu diabet.

  1. Iași: Excelență în Asistență Medicală

Iașul se remarcă prin excelență în asistența medicală, iar medicii din această zonă au recunoscut impactul pozitiv al Diabeta în îmbunătățirea dialogului medical și optimizarea proceselor de diagnostic și tratament pentru pacienții cu diabet.

  1. Mureș: Pasiune pentru Inovare Medicală

Inovarea medicală primează în Mureș, iar Diabeta a devenit o unealtă esențială pentru medicii pasionați de furnizarea celei mai bune îngrijiri pacienților cu diabet. Accesul la informații rapide și verificate a devenit un standard în această zonă.

  1. Cluj: Dialog Deschis și Colaborare Medicală

Clujul se distinge prin dialogul deschis și colaborarea între medici și Diabeta. Platforma a devenit un instrument esențial pentru medicii din Cluj în furnizarea răspunsurilor precise și în timp util la întrebările legate de tratamentul diabetului.

  1. Bihor: Sustenabilitate în Gestionarea Diabetului

Medicii din Bihor au adoptat Diabeta pentru a susține o abordare sustenabilă în gestionarea diabetului. Accesul gratuit la informații verificate și la răspunsuri instant a facilitat o îngrijire eficientă și sustenabilă pentru pacienții cu diabet.

Cum Accesați Diabeta?

Pentru medicii din întreaga țară interesați să acceseze Diabeta, totul este simplu și gratuit! Creați-vă un cont de utilizator pe www.diabeta.ro și beneficiați de avantajele oferite de această platformă inovatoare în gestionarea diabetului.

Echipa Apollo AI Technologies împreună cu o echipă de medici dedicați, coordonată de către conf. univ. dr. Anca Pantea Stoian au lucrat împreună pentru a aduce soluții inovatoare în asistența comunităților de pacienți. Cu o echipă extraordinară de medici alături, scopul acestui proiect interdisciplinar a fost să se creeze un instrument util și eficient pentru medicii care gestionează pacienți cu diabet.

Dezvoltată de compania românească Apollo Technologies, #DIABETA a beneficiat de sprijinul partenerilor de prestigiu, precum Novo NordiskBoehringer – Ingelheim și Medtronic. Acest parteneriat arată cum o inițiativă locală poate avea un impact global, aducând împreună resurse și experiențe pentru a face față provocărilor legate de diabet.