Astăzi, de Ziua Mondială a Diabetului, ne bucurăm să sărbătorim realizarea remarcabilă: Diabeta – Primul Chatbot Medical Avizat de ANMDM.

Diabeta reprezintă o viziune transformată în realitate, fiind rezultatul eforturilor susținute ale unei echipe dedicată să aducă inovație în gestionarea diabetului. Acest chatbot medical nu numai că a fost avizat de Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale, dar și-a dovedit valoarea prin procesarea unei baze vaste de informații din ghidurile și protocoalele oficiale de diabet, precum și RCP-urile medicamentelor autorizate în România.

VITEZĂ ȘI ACURATEȚE – RĂSPUNSURI INSTANT LA ÎNTREBĂRILE LEGATE DE TRATAMENTELE PENTRU DIABET

Cu Diabeta, obțineți instant răspunsuri precise din surse oficiale, avizate de autorități, cum ar fi Protocolul Terapeutic de Diabet, Ghidul de Management al Diabetului Zaharat, Protocoalele Moleculelor, și Rezumatele Caracteristice ale Produselor utilizate în Programul Național de Diabet. Rapiditatea și acuratețea devin astfel puncte de forță în gestionarea informațiilor cruciale despre tratamentele disponibile pentru diabet.

ALGORITMI AVANSAȚI DE IA – O SURSĂ DE INFORMAȚII PROFESIONALE

Folosind algoritmi avansați de inteligență artificială, Diabeta aduce în prim-plan informații din documentele oficiale despre diabetul zaharat. Acest aspect nu numai că sporește eficiența, dar și asigură o actualizare constantă a cunoștințelor într-un domeniu în continuă evoluție.

ASOCIERI MEDICAMENTOASE – PENTRU O GESTIONARE MAI ÎNȚELEAPTĂ A TRATAMENTULUI

Diabeta oferă utilizatorilor posibilitatea de a obține instant informații despre medicamentele autorizate în România, inclusiv asocierile permise dintre molecule și interacțiunile dintre medicamente. Această funcționalitate vine în sprijinul profesioniștilor din domeniul sănătății, oferindu-le acces facil la volume mari de date profesionale, corelate într-o manieră inteligentă și ușor de înțeles.

O REALIZARE NOTABILĂ PENTRU ZIUA MONDIALĂ A DIABETULUI

Astăzi, de Ziua Mondială a Diabetului, sărbătorim nu doar tehnologia, ci și dedicarea echipei noastre către sănătate și binele comunității. Diabeta este o contribuție semnificativă la evoluția managementului diabetului și suntem mândri să fim parte din această inițiativă.

Diabeta folosește cele mai recente tehnici de colectare a datelor, integrate cu algoritmi de inteligență artificială, pentru a furniza răspunsuri de încredere bazate pe date verificate. Pentru a asigura acuratețea informațiilor, algoritmul Diabeta a fost testat și validat de o echipă de medici specialiști de renume din România. Dezvoltarea Diabeta nu ar fi fost posibilă fără sprijinul și angajamentul unei echipe dedicate de profesioniști coordonată de către conf. univ. dr. Anca Pantea Stoian. Această platformă inovatoare a fost creată de compania românească Apollo AI Technologies.