În perioada 23-25 noiembrie echipa Apollo AI Technologies va fi prezentă în cadrul Conferinței Naționale de Farmacie, ediția a 16-a, un eveniment interdisciplinar de excepție care aduce împreună farmaciști și medici pentru a comunica direct și a stabili protocoale și proceduri terapeutice esențiale.

Creditare și Organizatori

Conferința este creditată cu EFC (Educație Farmaceutică Continuă) și EMC (Educație Medicală Continuă) și este organizată sub egida Asociației Medicală Română și Colegiului Farmaciștilor din România. Evenimentul beneficiază de parteneriate cu entități de prestigiu, printre care se numără ANMDMR, Societatea de Științe Farmaceutice din România, CNAS, ARPIM, ADRFR.

În cadrul evenimentului, Apollo AI Technologies va prezenta Pharmachat, un chatbot inovator și avansat, care redefinește suportul profesional pentru asistența medicală și farmaceutică în România. Apollo AI Technologies se remarcă prin experiența sa în domeniul inteligenței artificiale, având deja un succes notabil cu primul chatbot, Diabeta, lansat în 2021. Acesta s-a adresat specialiștilor din domeniul diabetului și altor arii terapeutice precum cardiologia, nefrologia și endocrinologia, colaborând cu nume importante din industria farmaceutică la nivel global.

Pharmachat, a doua iterație a companiei, este specializată în utilizarea inteligenței artificiale pentru dezvoltarea de interfețe inteligente în domeniul sănătății. Odată cu lansarea Pharmachat, asistăm la intrarea într-o nouă eră a serviciilor profesionale de suport pentru domeniul sănătății, în care accesul la informații despre medicamentele autorizate în România devine simplu și rapid.

Pharmachat combină soluții moderne de procesare a informațiilor medicale avizate și tehnologii de inteligență artificială, oferind acces facil la informația de specialitate tuturor profesioniștilor din domeniul sănătății. Cu procesarea a peste 8.500 de prospecte medicale pentru medicamentele autorizate în România și acces instant la peste 1,7 milioane de interacțiuni dintre medicamente, Pharmachat devine ghidul esențial pentru specialiștii din sănătate în căutarea informațiilor actualizate și relevante despre medicamente.

Parteneriate și Validare

Pharmachat se remarcă prin utilizarea tuturor RCP-urile avizate oficial, oferind un nivel de validare și siguranță în luarea deciziilor medicale. Parteneriatul cu rețeaua de farmacii Alphega, care a testat și validat Pharmachat în cele peste 700 de locații ale sale, demonstrează impactul pe care soluția noastră îl poate avea asupra practicii medicale și farmaceutice.

Descoperă Viitorul Îngrijirii Sănătății cu Pharmachat

Pentru a beneficia de o experiență completă și adaptată nevoilor tale, Pharmachat este disponibil exclusiv pentru medici și farmaciști. Echipa Apollo AI Technologies vă așteaptă la Conferința Națională de Farmacie pentru a vă prezenta cum tehnologia poate fi un partener esențial în procesul decizional medical.