Viaţa unui coordonator medical dintr-o firmă de distribuţie farmaceutică este plină de provocări constante. Responsabil de gestionarea și coordonarea activităților medicale și științifice, el contribuie la scurtarea drumului dintre un tratament inovator sau revoluționar și pacienții care au mare nevoie de acesta, prin intermediul echipelor de reprezentanți medicali, promotori ai unor produse medicale sigure şi eficiente.

Despre toate aceste responsabilități, Daniela Bălănean, coordonator medical, Alliance Healthcare România, spune: “Coordonatorul medical reprezintă puntea de legătură, între tot ce poate oferi o companie de distribuție farmaceutică prin aducerea unor produse farmaceutice inovatoare și medicii specialiști care, în permanență, prin experiența și formarea continuă, pot oferi fiecărui pacient cel mai bun tratament”.

Potrivit acesteia, esența jobului său este comunicarea și susținerea fiecărui coleg, în funcție de specificul situației întâlnite, de momentul prezent și impactul asupra rezultatelor pe termen lung.

“Sunt mândră de fiecare coechipieră, de fiecare reușită pe care o avem, de  modul în care acumulează experiența, știind că fiecare coleg, prin formarea profesională alături de mine, va rămâne cu o experiență care să îl ajute la următorul nivel. Aceasta e misiunea mea!”

În toți acești ani de experiență, Daniela Bălănean, alături de echipa de reprezentanți medicali ai Alliance Healthcare România a reușit să promoveze pe piața din România câteva portofolii devenite binecunoscute acum: Farmila, Théa, Töpfer, Bausch&Lomb, Tonimer, ABBiotics.

“Viața unui coordonator medical din cadrul unei companii de logistică farmaceutică este mai provocatoare față de a celui dintr-o unitate medicală, mai plină de neprevăzut și în continuă schimbare. Asta mă  determină continuu, atât pe mine, cât și echipa mea, să găsim soluții noi, să  încercăm în permanență noi abordări pentru a oferi colaboratorilor noștri cele mai bune experiențe cu produsele promovate. Vom continua să creștem împreună!”, concluzionează Daniela Bălănean.

Sursa: https://www.linkedin.com/pulse/coordonatorul-medical-puntea-de-legătură-6gchf/

Sursa foto: Linkedin Alliance Healthcare Romania