”Consilierea farmaceutică – pilon esențial pentru sănătate” este tema celei de-a patra ediții a Forum Farmacist.ro ce se va desfășura în perioada 21-22 Februarie 2024 în format FIZIC, la Hotel Caro București. Conferința va fi coordonată de Prof. Emerit Farm. Dumitru Lupuliasa și Prof. Univ Dr. Farm. Simona Negreș, iar  lectorii invitați au pregătit subiecte de actualitate din practica farmaceutică. Evenimentul este creditat cu 26 puncte EFC și 5 puncte EMC.  

Înscrierile sunt deschise pe pagina evenimentului, disponibilă aici: Consilierea farmaceutică – pilon esențial pentru sănătate (medichub.ro).

Consilierea farmaceutică este importantă pentru toți pacienții deoarece asigură informații precise despre medicamente, interacțiuni și posibile efecte adverse, promovând utilizarea sigură și eficientă a acestora. Acest tip de servicii reprezintă viitorul în activitatea farmaciștilor, iar pentru farmaciile comunitare, oferirea unor servicii de consiliere de calitate crește încrederea clienților și fidelitatea acestora, contribuind la consolidarea reputației și creșterea veniturilor.