Cel de-al 11-lea Congres și Expoziție Mondială despre Antibiotice și Rezistență la Antibiotice va avea loc în perioada 14-15 martie 2024 la Londra, Marea Britanie.

Cercetători de top, clinicieni și factori de decizie se vor reuni pentru a discuta despre provocările și inovațiile în combaterea rezistenței la antibiotice. Acest eveniment multidisciplinar va include prelegeri principale, ateliere interactive și discuții de grup axate pe înțelegerea mecanismelor de rezistență, optimizarea utilizării antibioticelor și dezvoltarea de noi strategii terapeutice. Participanții vor avea oportunitatea de a stabili relații cu experți în domeniu și de a explora cele mai recente descoperiri în cercetarea antibioticelor.

Mai multe detalii despre acest eveniment, ca și despre toate evenimentele naționale și locale din domeniul Sănătății, găsiți, actualizate permanent, pe EventsMax.ro – Platforma evenimentelor profesionale și de business din România. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes. Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează. Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .