Congresul Național de Farmacie se va desfășura la Cluj Napoca în perioada 27 – 29 septembrie 2023.

Cea de-a XIX-a ediție a Congresului se va intitula ” Farmacia azi: de la tradiție la interdisciplinaritate și inteligență artificială”.

Participarea la Congresul Național de Farmacie 2023 – Ediția a XIX-a, este o acțiune importantă de responsabilitate socială a dumneavoastră, a farmaciștilor. Una dintre marile lecții pe care ni le-a lăsat trauma Covid, este redescoperirea valorii libertății ca solidaritate, iar adevărata valoare a libertății implică relația cu celălalt: libertatea fără solidaritate nu există!

PREȘEDINTE CONGRES

Prof. Emerit Dr. Farm. Dumitru Lupuliasa – Președinte Societatea de Științe Farmaceutice din România

PREȘEDINTE COMITET ORGANIZARE

Prof. Univ. Dr. Gianina Crișan – Decan Facultatea de Farmacie, Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca

Tematici

  • Plantele medicinale – actualități în cercetare și utilizarea terapeutică
  • Xenobiotice și biotice – evaluarea clinică și non-clinică a eficacității și siguranței
  • Design–ul medicamentului – sinteză, analiză și inovare
  • Tehnologie farmaceutică – perspective în optimizarea formelor farmaceutice
  • Practica farmaceutică – aspecte de legislație, management, marketing farmaceutic și aplicații ale tehnologiei informaționale

Fiți prezenți alături de peste alți 1500 de farmaciști la cel mai important eveniment al anului dedicat comunității farmaceutice din România.

Vă veți actualiza, dezvolta și perfecționa cunoștințele și competențele profesionale. Veți participa la sesiuni de networking alături de experți în domeniul medico-farmaceutic la nivel național și internațional. Veți avea oportunitatea de a interacționa cu reprezentanți ai top 50 celor mai importante companii farmaceutice.

 

Mai multe detalii pe congresnationalfarmacie2023.ro