Luna mai a debutat cu reluarea în format fizic a deja tradiționalei Conferințe Naționale de Vânzări Farmacii, dedicată anul acesta excelenței în vânzări.

La evenimentul desfășurat în Poiana Brașov s-au reunit, ca de fiecare dată, profesioniștii Alliance Healthcare din vânzări farmacii care au avut ocazia de a împărtăși experiențe, strategii și cele mai bune practici în domeniu.

De-a lungul celor două zile încărcate cu multe subiecte de actualitate, participanții au avut ocazia sa interacționeze cu reprezentanții managementului companiei, dezbătând teme ”fierbinți” caracteristice pieței farmaceutice din România.

Pe lângă dezbateri, prezentări și workshopuri, cei 150 de participanți au avut bucuria de a-i aplauda și susține pe colegii premiați pentru realizări remarcabile.

”După mai bine de trei ani de pauză ne-am bucurat nespus de revederea cu colegii din întreaga țară, de posibilitatea de a discuta și schimba perspective noi asupra practicilor de vânzări specifice pieței farmaceutice dar și de a ne bucura de o seară de jocuri și concursuri marca Alliance Healthcare România. Un eveniment care, credem, a fost foarte aproape de excelență!”, apare scris pe pagina de Linkedin – Alliance Healthcare România.

 

Sursă material: Linkedin – Alliance Healthcare România