Cea de-a cincea ediție a Conferinței de Fitoterapie Practică 2023 va avea loc la Iași, la hotelul International, în perioada 11-12 mai 2023.

Conferința Națională de Fitoterapie Practică este organizată de Asociația de Fitofarmacologie Practică sub egida Universității de Medicină și Farmacie ” Grigore T. Popa” Iași și a Colegiului Farmaciștilor din România.

Speakeri

  • Prof. Univ. Dr. Farm Monica Hăncianu
  • Prof. Univ. Dr. Farm.Cornelia Mircea – Facultatea de Farmacie, UMF “Grigore T. Popa” Iasi
  • Conf. Univ. Dr. Farm.Oana Cioanca – Facultatea de Farmacie, UMF “Grigore T. Popa” Ias

Reuniunea îșii propune să aducă în atenția dumneavoastră, specialiști din domeniul sănătății, medici și farmaciști, cele mai noi informații stiintifice, cele mai actuale dezbateri care au în prim plan extractele vegetale, vitaminele și mineralele ca propuneri terapeutice și nutriționale pe care industria le pune la dispoziția specialiștilor în sănătate, dar și a pacienților.

Conferința se va desfășura cu o succesiune de intervenții calificate ale invitaților, specialiști în domeniu, cu care vom face schimb de cunoștințe și de standarde științifice, punând accentul pe cele mai noi tendințe în practica clinică și farmaceutică curentă, integrând fitoterpia clinică cu utilizarea de vitamine și minerale, în acord cu progresul științific din cercetarea și tehnologia modernă. În această perspectivă, vor fi prezentate și noi propuneri terapeutice și nutriționale, dezvoltate conform standardelor actuale și prin care se urmărește menținerea sau îmbunătățirea continuă a stării de sănătate a pacienților.

 

Detalii privind înscrierea și evenimentul pe salusevents.ro