Colegiul Farmacistilor Mureș în parteneriat cu Facultatea de Farmacie a UMFST “G.E.Palade” din Tg-Mures,vă invită să participați la a X-a ediție a Conferinței Farmaciștilor Mureșeni în perioada 13 – 14 octombrie 2022, creditată cu 32 EFC pentu farmacisti si 12 EMC pentru asistentii de farmacie.

Desfășurată sub sloganul ”Împreună pentru o profesie unită!”,vă propunem o agendă cu teme de actualitate ale domeniului farmaceutic și al sănătății cum ar fi: Serviciile farmaceutice – continuare din editia 2021, calitatea în domeniul farmaceutic, legislație în exercitarea profesiei, situația economică actuală a farmaciilor comunitare din România,reglementări legislative necesare pentru menținerea lor precum,rolul farmacistului clinician în unitășile sanitare  și teme stiințifice medicale de interes .

Formatul hybrid de desfășurare ,on- site cu transmitere live on-line este menținut și în acest an pentru a asigura participarea unui număr mare de colegi farmaciști.

Conferința cuprinde și un moment festiv de înmânare a premiilor de excelență a Galei farmaciștilor 2021, gală care nu s-a putut desfășura fizic.

De asemenea, în finalul evenimentului sunt invitați farmaciști care au diverse pasiuni pentru a le împărtăși în câteva cuvinte și imagini colegilor participanți, hoby-urile lor.

Alte momente frumoase ,surprise plăcute vă vor aștepta în această ediție jubileu!