Apollo AI Technologies, o companie inovatoare în domeniul tehnologiei și sănătății, vine cu o veste excelentă pentru medici și farmaciști din România – un concurs care promite să aducă beneficii reale pentru profesioniști în domeniul sănătății.

Concursul se desfășoară sub umbrela platformei Pharmachat, un instrument digital revoluționar care oferă informații despre medicamentele autorizate în România într-un mod rapid și eficient, iar premiul este unul de-a dreptul tentant: un telefon Samsung S22.

Pentru a intra în competiție și a avea șansa de a câștiga acest premiu deosebit, trebuie să respectați câțiva pași simpli:

  • Trebuie să fiți medici sau farmaciști, așa că cei care se încadrează în aceste categorii profesionale sunt eligibili.
  • Crearea unui cont pe platforma www.pharmachat.ro este esențială pentru a putea participa la concurs. Acesta este primul pas spre explorarea funcționalităților și avantajelor pe care le oferă Pharmachat.
  • Interacționați pe rețelele sociale! Lăsați comentarii pe postările Pharmachat însoțite de capturi de ecran care prezintă întrebări adresate chatbotului #Pharmachat și răspunsurile oferite de acesta. Aceasta este modalitatea prin care puteți demonstra cunoștințele dvs. și puteți contribui la îmbunătățirea acestui instrument inovator.

Până pe 6 noiembrie, puteți trimite întrebările și răspunsurile dvs., iar câștigătorul va fi desemnat printr-o selecție aleatorie realizată cu ajutorul platformei Random.org. Nu uitați că trebuie să fiți activi pe rețelele de socializare și să împărtășiți public postarea în perioada specificată pentru a fi eligibil pentru premiu.

Mai mult decât atât, câștigătorul trebuie să fie absolvent al Facultății de Medicină sau al Facultății de Farmacie și să aibă un cont pe platforma www.pharmachat.ro. Așadar, este un concurs dedicat exclusiv profesioniștilor din domeniul sănătății.

Pharmachat reprezintă un pas important în procesul de acces la informații despre medicamente în România. Cu peste 8.500 de prospecte medicale pentru medicamentele autorizate în țară și acces instant la peste 1,7 milioane de interacțiuni dintre medicamente, acest instrument devine esențial pentru specialiștii din domeniul sănătății în căutarea informațiilor actualizate și relevante despre medicamente.

Este o ocazie unică de a testa și de a contribui la dezvoltarea unei soluții moderne de procesare a informațiilor medicale avizate și de a câștiga un premiu deosebit, un telefon Samsung S22. Nu ratați șansa de a face parte din comunitatea Apollo AI Technologies și de a câștiga acest premiu spectaculos!

Pentru a vă înregistra gratuit și a intra în competiție, accesați platforma www.pharmachat.ro. Concursul se desfășoară în perioada 4.09.2023 – 6.11.2023, așa că aveți suficient timp să vă implicați și să câștigați acest premiu minunat.