Industria medicală din România beneficiază de un nou instrument digital inovator: Chat4DOC, un chatbot dezvoltat pentru a asista medicii în accesarea rapidă și intuitivă a informațiilor esențiale despre medicamentele avizate în România. Cu o gamă vastă de funcționalități, Chat4DOC oferă acces instantaneu la informații precum interacțiuni între medicamente, indicații terapeutice, reacții adverse, contraindicații, dozaj și codificarea ICD-10.

 

FUNCȚIONALITĂȚI AVANSATE PENTRU PROFESIONIȘTII DIN SĂNĂTATE

Chat4DOC se remarcă nu doar prin diversitatea informațiilor pe care le furnizează, ci și prin ușurința de utilizare. Interfața sa prietenoasă și intuitivă transformă accesarea și gestionarea informațiilor despre medicamente într-o experiență fluidă pentru medici. Având acces la peste 8.500 de RCP-uri procesate și 1.7 milioane de interacțiuni medicamentoase, acest instrument devine un aliat de nădejde pentru profesioniștii din domeniul sănătății.

DOUĂ FUNCȚIONALITĂȚI MAJORE

  1. INTERACȚIUNI MEDICAMENTOASE:

Utilizatorii pot introduce între 2 și 10 medicamente pentru a primi informații actualizate despre modul în care acestea interacționează. Gradul de risc al interacțiunilor este afișat printr-o grilă tip semafor:

– Verde: Interacțiunea este extrem de puțin probabilă să provoace efecte negative sau modificări semnificative în organism.

– Galben: Probabilitate redusă de efecte negative, dar monitorizarea sau precauțiile suplimentare pot fi necesare.

– Portocaliu: Probabilitate semnificativă de efecte negative, necesită ajustarea dozelor sau monitorizarea atentă a pacientului.

– Roșu: Risc major de efecte negative sau complicații grave, necesită intervenții imediate.

 

  1. Chatbot:

Această funcționalitate permite accesarea rapidă a informațiilor despre:

  • Indicații terapeutice
  • Contraindicații
  • Reacții adverse
  • Dozaj
  • Codificarea ICD-10

 

DEZVOLTAT DE APOLLO AI TECHNOLOGIES

Chat4DOC este o creație a Apollo AI Technologies, o companie specializată în dezvoltarea de aplicații profesionale bazate pe inteligență artificială. Lansarea acestui chatbot reprezintă un pas semnificativ în îmbunătățirea practicii medicale în România, oferind medicilor un instrument eficient și ușor de utilizat pentru gestionarea informațiilor despre medicamente.

Pentru medicii interesați să afle mai multe despre această inovație, platforma www.chat4doc.ro oferă informații detaliate și posibilitatea de a accesa aplicația.

 

UN ANGAJAMENT FAȚĂ DE COMUNITATEA MEDICALĂ

Chat4DOC nu este doar o soluție tehnologică, ci și o manifestare a angajamentului continuu al Apollo AI Technologies de a sprijini comunitatea medicală prin soluții inovatoare și eficiente. Prin această lansare, compania demonstrează încă o dată că știința, arta și comunicarea pot fi integrate armonios pentru a aduce beneficii semnificative în domeniul sănătății.

Într-o eră a digitalizării și a informației, Chat4DOC se impune ca un partener de încredere pentru toți profesioniștii din domeniul sănătății, asigurând acces rapid și fiabil la informațiile critice necesare pentru un tratament medical de calitate.