Din dorința de a susține farmaciile independente în demersul lor, de a menține deopotrivă sănătatea pacienților, cât și a afacerilor lor, Alliance Healthcare România a dat startul unei noi serii a conferințelor FARMACISTUL ANTREPRENOR, sub sloganul “Descoperă Antreprenorul din tine!”.

Prima conferință a avut loc la începutul lunii octombrie, la Mamaia, si a reunit peste 150 de farmaciști antreprenori din zonele de sud și est ale României, în jurul celor mai recente tendințe și provocări din domeniul farmaceutic. Prezentările captivante ale speakerilor noștri au fost în centrul atenției, stârnind un interes aprins în rândul participanților.

Prin discursul său motivațional, Cristina Bâtlan, Cofondator Musette & Investitor în Imperiul Leilor a subliniat că ecosistemul dintre marketing și comunicare stă la baza progresului companiilor moderne. Participanțil au fost inspirați de exemplele personale împărtășite și de sfaturile utile pentru dezvoltarea afacerilor.

Valentin Văcăruș
, Managing Director la Godmother, expert în comunicare și marketing, a trecut în revistă principalele resurse și instrumente necesare unei comunicări eficiente în domeniul farmaceutic, oferind exemple concrete și soluții practice. Participanții au plecat cu un arsenal de cunoștințe pentru a-și consolida prezența pe piață.

Un adevărat impact l-a avut intervenția lui Octavian Pantiș, Autor, Trainer & Antreprenor. Cu o experiență bogată în dezvoltarea personală și profesională, el a împărtășit strategii și perspective valoroase pentru a deveni lideri eficienți în industria farmaceutică. Discuțiile animate și întrebările participanților au subliniat importanța acestui subiect.

 

Sursa: Alliance Healthcare România