Recent a fost a fost lansat nr. 13 din revista pHarma Student, având ca temă centrală “Vânzătorul de medicamente: Farmacistul în contextul actual”.

Explorând profesia de farmacist atât în contextul temporal, cât și în cel geografic, această apariție își propune să schimbe viziunea populației despre domeniul farmaceutic și să consilieze studenții în vederea evoluției profesionale.

  • Completează quiz-ul ascuns în paginile revistei și află ce ramură farmaceutică ți se potrivește în funcție de stilul tău de viață!
  • Hai să aflăm împreună cum se realizează un CV de succes în 2020, de ce este important să purtăm protecție solară iarna sau în salonul de manichiură, cum arată o zi din viața unui farmacist rezident și multe altele!
  • Dacă și tu te-ai săturat să fii numit uneori “vânzător cu diplomă”, poți da un share revistei ca să tragem un semnal de alarmă și să ne susținem cauza ca o comunitate unită.

Îți dorești să păstrezi revista în colecția personală? Trimite un mail la adresa: publicatii.ssfb@gmail.com pentru a afla cum poți intra în posesia versiunii fizice a acesteia.